Nieuws - GVA

Nieuws

Geert van Alst benoemd als Erelid van Supportersvereniging

29 oktober 8:00  Geert is sinds 1978 bestuurslid van de Supportersvereniging en heeft in de beginjaren ervoor gezorgd met de Kienavonden dat de vereniging inkomsten kreeg naast de contributie. Vakantie of niet, altijd stond Geert hiervoor klaar. Samen met Piet Ketelaer zorgde Geert ervoor dat er reclamebord houders geworven werden, zodat we in staat waren GVA financieel te kunnen ondersteunen. Voor deze en vele andere verdiensten voor onze vereniging heeft het bestuur gemeend Geert voor te dragen als Erelid. En tijdens de Algemene Ledenvergadering is Geert door alle leden unaniem verkozen tot Erelid van onze vereniging. Bedankt Geert voor je inzet voor onze vereniging en we hopen dat je nog lang als bestuurslid aan onze vereniging verbonden blijft!

83x gelezen

Mart Verhoeven krijgt Supportersvereniging Award

29 oktober 8:00  Tijdens de jaarvergadering op 28 oktober 2022 heeft het bestuur van de Supportersvereniging de Award uitgereikt aan Mart Verhoeven! Mart begon bij GVA als voetballer en heeft dit ook lang vol kunnen houden. Naast zijn actieve carrière heeft hij ook veel vrijwilligerswerk verricht, zoals het onderhouden van de velden en samen met zijn vrouw Nel de kantinedienst draaien. Ook staat Mart klaar als er nieuwe reclameborden gehangen moeten worden. Daarnaast is Mart jaren bestuurslid geweest van Lotus Vulgaris, lid van de knotploeg en vrijwilliger bij Fort Panneren. Voor al deze verdiensten heeft het bestuur gemeend de Supportersvereniging award uit te reiken. Mart bedankt en we hopen je nog lang, samen met Nel, te mogen begroeten op ons mooie sportpark!

102x gelezen

Alg. ledenvergadering supportersvereniging GVA

29 oktober 8:00  Op vrijdag 28 oktober 2022 heeft de Supportersvereniging haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering zijn de activiteiten tijdens voetbaljaren 2019/2020, 2020/2021 & 2021/2022 besproken. Door Covid heeft dit afgelopen twee jaren niet plaats kunnen vinden. De jubilarissen van afgelopen jaren hebben een speldje gekregen. De Supportsvereniging Award is uitgereikt aan Mart Verhoeven. En Geert van Alst is door de leden benoemd als Erelid van onze vereniging. We willen iedereen bedanken voor komst en vertrouwen in onze vereniging.meer »

200x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!