6911KH
PANNERDEN
tel. 0316-371585

Opstelling GVA VR1 (zon)

Vandaag mochten we naar de overkant van het water; namelijk RKPSC Pannerden. In vorige competities hebben we al eens tegen de meiden van RKPSC mogen spelen en deze wedstrijden gingen altijd gelijk op. Dit keer met een nieuw centraal middenveld bestaande uit Lisa en Evelien, moest het gaan gebeuren: de drie punten moeten hoe dan ook mee naar Doornenburg. Na een goede warming-up was iedereen er klaar voor; kom maar op!

Na de eerste 6 minuten werd er al gescoord. Door een goede voorzet van Demi, schoot Ellen de bal rechts onderin de hoek en daarmee werd de toon gezet. Niet veel later werd het dan ook alweer 0-2 door een doelpunt van Ellen. Toch bleef RKPSC er vol voor gaan, maar het mocht hen niet baten. In de 33e, 38e én 44e minuut werd er gescoord door Demi waardoor we de rust in gingen met een 0-5 voorsprong.
In de rust werden lovende woorden naar elkaar uitgesproken, we speelden goed en dat was ook trainster Monique niet onopgemerkt gebleven. Maar we mochten niet nonchalant gaan spelen: dit moesten we vasthouden!
Bij start van de tweede helft zagen we al dat RKPSC het er niet zomaar bij liet zitten: "0-5 achter? Dan maken we toch gewoon 6 doelpunten!" Werd er onder andere geroepen door de tegenstanders. Hoewel Demi na een kleine 20 minuten de 0-6 scoorde, maakte niet snel daarna de tegenstander ook een doelpunt en stond het 1-6. Kom op, dit mocht niet gebeuren! We gaven alles, wilden graag naar voren maar de meiden van RKPSC wisten ons ook een aantal keer goed buiten spel te zetten. Daar was Jet het niet altijd mee eens; dit liet ze ook blijken waardoor zij een gele kaart te pakken kreeg. Vrij snel nadat de 1-7 gevallen was door Demi, nam Evelien de bal op de voet. Met een mooie afstandschot belandde de bal rechts bovenin de hoek van het doel en de 1-8 was daar. Dan houden we nog 1 doelpunt over; de 1-9. Door een mooie vrije trap van Evelien, wist Demi de bal in het doel te tikken. Konden we er nog 1-10 van maken? Nee, helaas; iedereen had veel gegeven en dat was ook te zien, we waren moe. Maar niet getreurd: de 3 punten gingen uiteraard mee naar GVA met een geweldige eindstand van 1-9!

Volgende week spelen wij weer een keertje thuis! Om 10:00 uur vindt de aftrap plaats tegen Loil. Helaas moeten we het zonder toeschouwers doen, maar we gaan onze uiterste best doen om die drie punten in Doornenburg te houden! We'll keep you posted!