Samenvattingen: de beslissingen in de degradatiestrijd zijn gevallen

Vandaag om 7:00  Het Eredivisie-seizoen 2021/22 zit er op en daarin zijn beslissingen gevallen. Zo is bekend geworden welke club naast PEC Zwolle defintief uit de competitie degradeert en welke ploeg de nacompetitie ingaat. De strijd ging zondagmiddag tussen Willem II, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en Heracles Almelo.  meer »

PEC Zwolle en Willem II gedegradeerd: Deze uitblinkers zijn nu op te pikken

Gisteren om 19:37  Het doek is definitief gevallen voor PEC Zwolle en Willem II. De ogen gaan nu naar volgend seizoen. Uithuilen, opnieuw opbouwen en terugkeren. Veel spelers van PEC Zwolle en Willem II staan al klaar om hun koffers te pakken. Eredivisieclubs opgelet, deze spelers zijn mogelijk op te pikken. meer »

Even voorstellen: Ajax-target en vleugelflitser Paulinho

Gisteren om 12:57  Veel Ajax-spelers lijken op weg naar de uitgang, maar Ajax is inmiddels ook rond aan het kijken naar versterkingen. Twee weken geleden werd Ajax al in verband gebracht met Bayer Leverkusen-aanvaller Paulinho en dit weekeinde meldde ook het Duitse Kicker dat Paulinho een transfer gaat maken. Ajax zou de voornaamste kandidaat zijn. meer »

Hoe Jong Feyenoord steeds dichterbij de Eerste Divisie komt

Gisteren om 10:59  Al jaren kunnen clubs niet meer degraderen uit de Eerste Divisie. Na het project met Achilles 29' is besloten dat het speelveld in de Keuken Kampioen Divisie uit de huidige profclubs blijft bestaan. Toch komt er vanaf volgend seizoen een nieuwe degradatieregeling bij op het tweede niveau van Nederland. De beloftenteams kunnen een niveau afzakken. meer »

Samenvatting Chelsea - Liverpool (0-0)

14 mei 2022 23:28  Liverpool heeft de tweede prijs van het seizoen weten te pakken. De ploeg van Jurgen Klopp had het lastig in de finale van de FA Cup, maar wist na strafschoppen alsnog te winnen van Chelsea. Bij The Blues viel Hakim Ziyech in en wist hij zijn strafschop te benutten, daarmee kon hij de uiteindelijke nederlaag echter niet voorkomen.  meer »

Deze heerlijke wedstrijden maken je weekend nog mooier

14 mei 2022 14:56  Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. Het is een weekend vol toppers waarin de finale van de FA Cup wordt afgewerkt en club zich tot landskampioen kan kronen. meer »

Terugblik op vier jaar Ten Hag bij Ajax: de mooiste momenten

14 mei 2022 7:00  Recent werd bekend dat Erik ten Hag Ajax na 4,5 bijzondere jaren gaat verlaten. De Tukker maakt de stap naar de wereldtop en wordt de nieuwe trainer van Manchester United. In deze serie van artikelen blikken we terug op de meest bijzondere momenten van de trainer bij Ajax. Met in dit artikel: de mooiste momenten.  meer »

Interview Kenji Gorr�, linksbuiten Boavista: "In Porto is elke inwoner voetbalfanaat"

13 mei 2022 14:00  Funchal, Cascais en sinds afgelopen zomer Porto. Nadat Kenji Gorré in 2018 het Verenigd Koninkrijk achter zich liet, woonde hij in drie van de mooiste oorden van Portugal. Ook voetballend heeft de 27-jarige linksbuiten van Boavista zijn draai gevonden in het zuidwesten van Europa. "Tactiek is hier heel belangrijk. Dat hebben Nederlandse clubs de afgelopen jaren ook ondervonden." meer »

Interview Juventus-talent Dean Huijsen: "We gaan met Oranje Onder 17 naar EK om te winnen"

13 mei 2022 12:00  Bulgarije, Polen en Frankrijk. Respectievelijk de tegenstanders die Oranje Onder 17 in de poulefase van het EK vanaf maandag gaat trachten te verslaan. Dean Huijsen, de net zeventienjarige centrale verdediger van Juventus, kijkt al verder. "Ik wil niet alleen onze poule winnen. Ik wil het EK winnen." meer »

Interview Menno Koch, sterkhouder van CSKA Sofia: "Google Translate doet hier wonderen"

13 mei 2022 10:00  Hij wilde graag weer om de bovenste plekken strijden, prijzen winnen en Europees aan de bak. Toen Menno Koch die kans bij CSKA Sofia kreeg aangeboden, greep de 27-jarige centrale verdediger die optie met beide handen aan. In Bulgarije ontdekte hij dat de taal een ander alfabet kent. "Google Translate doet wonderen." meer »