GVA B1 wint matige tweede bekerwedstrijd

Floyd Pere (intikker)
75'

B-junioren, B1, Groep 3 06

31 augustus 2013 13:30

De B1 van GVA heeft gister haar tweede bekerwedstrijd met 5-1 gewonnen van SKV Wageningen B2.

GVA begon sterk aan de wedstrijd en speelde een prima eerste kwartier. Hierin werd op hoog tempo gecombineerd wat resulteerde in meerdere kansen. Na de 2-0 voorsprong werd het spel slordiger. Voor de rust was er nog wel een 3-0 voorsprong.

Na de rust werd er op papier aanvallender gevoetbald (3-4-3) echter bleef het spel slordig en kwam GVA nog tot weinig grote kansen. De tegenstander profiteerde van het spel van GVA en kwam een aantal keer dicht in de buurt van de goal van de thuisploeg. Echter waren de bezoekers slordig in de afwerking.

Uiteindelijk was het eindresultaat 5-1 niet slecht. En staat de B1 na 2 bekerwedstrijden op 6 punten met 11 doelpunten voor en 1 tegen. Volgende week wacht ESA B2. De wedstrijd zal gespeeld worden in Arnhem en zal een belangrijke pot worden in de beslissing om de eerste plaats. ESA B2 won gister haar eerste wedstrijd met 9-1 van ESCA B1.