GVA B1 maakt achterstand in tweede helft goed.

9 november 2013 14:30

Scheidsrechter

Arthur Adriaanse

Vandaag kwam Concordia uit Wehl op bezoek.

Voor het eerst dit seizoen werd er in een 4-3-3 formatie gespeeld. Dit kreeg echter een negatief effect, de B1 begon zwak. GVA B1 Werd op felheid afgetroeft en liet de tegenstander het middenveld bespelen. De lange spits van de bezoekers, langs de zijllijn werd hij al de Peter Crouch uit Wehl genoemd slalomde langs meerdere spelers uit Doornenburg en schoot verwoestend raak. 0-1. Na de 0-1 werd de formatie weer gewijzigd in het gewende 4-4-2. De kansen werden weer gecreeërd echter werd er nog niet gescoord. Als collectief bleef het verdedigend slecht en kreeg Concordia kansen om de voorsprong te verdubbelen. In een tegenaanval van onze jongens werd Remco gevloerd en legde Arthur, de scheidsrechter van vanmiddag de bal op de stip. Helaas schoot Remco zelf de bal op de paal.

In de rust werd er besproken wat er anders moest en werden er enkele wijzigingen in het elftal doorgevoerd. GVA begon fel aan het tweede gedeelte en liet een ander spelletje zien dan de eerste helft. Al snel was er de 1-1 van Remco. GVA ging door en kreeg kans op kans. Het voetbal was goed. 'oogstrelend' werd er hier en daar geroepen. De hoofdrol in de tweede helft was voor Koen. Hij vond drie keer het net en scoorde een zuivere hattrick door middel van een lob, een kopbal en een intikker. De tweede helft werd er door het hele elfal sterk gespeeld waardoor de drie punten op de Vijzel bleven.

Volgende week mogen de jongens naar DVC in Didam.