B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 08

14 december 2013 14:30

Scheidsrechter

Goossens, M.J.

Alweer een week geleden trof GVA B1 thuis GSV B1 voor de competitie. De laatste wedstrijd voor de winterstop. Om de een plek in de sub-top vast te stellen moest GVA winnen. GVA had deze wedstrijd het meeste balbezit. Er vielen echter weinig grote kansen te noteren. GVA was echter wel uitertst effectief de eerste helft. Gelegenheid spits Jorn wist twee keer het net te vinden en ook Floyd wist van grote afstand de bal achter de keeper te krijgen. De rust stand was dan ook 3-0 in het voordeel van de thuisploeg. De tweede helft was van een ander niveau. De tegenstander werd een stuk feller maar vooral harder. De scheids liet het na om de uitploeg aan te pakken waardoor GVA reageerde. Helaas op een verkeerde manier door ook hard te gaan spelen. Het combinatiespel zakte weg en de wedstrijd  bestond uit overtreding na overtreding van beide kanten. De tegenstander wist van het slordige spel te profiteren en in de tweede helft drie keer te scoren. GVA deed hetzelfde, op prachtige wijze schoten Remco en Koen de bal in de goal. Het hoogtepunt in de tweede helft kwam echter op naam van Bart die de bal van buiten de zestien met de punt hard nam en over de keeper schoot. Eind uitslag 6-3.

Na de wedstrijd ging het team met zijn allen uiteten bij Ancari. Na de buik goed vol te hebben werd er door een aantal spelers en begeleiders nog een pijltje gegooid en een kaartje gelegd bij K.O.

De laatste activiteit voor de winterstop stond ook afgelopen week op het programma. De 498 verkochte kerststollen werden bezorgt en afgeleverd bij de mensen thuis. Wij danken ieder voor haar bestelling en hopen dat de stol gesmaakt heeft!

Als team, GVA B1 willen we alle supporters die ons in 2013 hebben gesteund bedanken en wij hopen ieder weer te mogen zien in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en veel geluk, gezondheid en sportiviteit in 2014!