...
25'

F-pupillen, F1, Groep 2 01

29 augustus 2015 10:00

Voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen mochten wij op bezoek bij De Treffers in Groesbeek. Het prachtige clubgebouw maakte direct indruk. Met een onveranderd team begonnen wij vol goede moed de eerste helft. En dat ging goed. Heel goed eigenlijk. Onze F1 liet een zeer aanvallend spel zien, waarbij goed gebruik gemaakt werd van ieders sterke punten. Het was dan ook jammer dat dit niet mocht resulteren in doelpunten. Hij wilde er maar niet in.

Helaas wisten De Treffers de enkele kansen wel te benutten en zo kwamen wij opeens heel snel op een 2-0 achterstand. Voor rust wist Onne de eerste bal er in te tikken na een assist van Keano.

In de tweede helft werden De Treffers sterker en wisten zij snel uit te lopen naar een 4-1. Onze jongens gaven echter niet op. Teun wist nog te scoren vanuit een chaotische situatie voor de goal, maar helaas werd deze afgekeurd. De scheidsrechter oordeelde dat de keeper de bal vast had. Halverwege de tweede helft werd onze keeper Quinn een stuk sterker. In 1 op 1 situaties ging hij er zonder angst vol voor. Dit resulteerde echter in een schop tegen het hoofd, maar hij gaf niet op. Even later, eind 2e helft, weer een zelfde situatie, waarbij de bal kanonhard tegen zijn binnenkant bovenbeen kwam. Dit was even te veel van het goede en Ties nam het keepersshirt even over.

Ze hebben mooi voetbal laten zien. En daar gaat het om.