A-junioren zaterdag, A1, 2e klasse 07

7 november 2015 14:30

Scheidsrechter

Evers, M.

Het duel met AVW stond vooral in het teken van in de subtop blijven en niet wegvallen in de middenmoot. Bij winst zou er een gat geslagen kunnen worden met AVW wat op de ranglijst vlak achter onze jongens stond. Dat het echter met zoveel gemak zou gaan had vooraf niet iedereen gedacht. Zonder echt groots te spelen liep GVA makkelijk weg bij de tegenstander. Mede door onzeker keeperswerk van de doelman bij de uitploeg stond er ook al erg vroeg een 3-0 voorsprong op het bord. Mick, Thijs en Koen rondde alledrie vrij simpel af naar geklungel achterin bij AVW. In de tweede helft was het Floyd die de score verder opvoerde. Daarna werd GVA slordiger en speelde het wat ongeconcentreerd. Mede daardoor kon AVW wat terug doen op het scorebord. Het niveau van de wedstrijd zakte steeds verder weg en de ruimtes werden groter. Hier profiteerde GVA van door de 5-1 binnen te koppen. Daarna was het wederom Mick die net trof en daarmee zijn tweede van de dag tegen de touwen werkte. Elke minuut dat hij in het veld stond was hij een plaag voor de defensie en mede door zijn sterke optreden en doelpunten wist GVA de winst te pakken. Na een knullige handsbal van Jip gaf de scheidsrechter nog een penalty aan AVW waardoor ze hun tweede treffer op het bord kregen. Het slotakkoord was echter voor GVA toen Pim de Beijer in blessuretijd ook nog voor de 7-2 tekende. Een mooie uitslag en belangrijke drie punten zonder al te goed te spelen. Volgende week wacht het traditioneel lastige uitduel bij hekkensluiter AFC Arnhem.