38'
...

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 07

21 november 2015 11:00

We begonnen afgelopen zaterdag heel goed tegen de nr. 2 in de competitie. Al hoewel vrij snel duidelijk werd dat Westervoort sterker was, kregen ze de bal niet in het doel. Dankzij goed verdedigingswerk en een keeper die er keer op keer goed bij zat.

Het was dan ook een verdrietig moment dat een hoekschop van de tegenpartij ongelukkig op het hoofd van Keano landde en rechtstreeks in het net verdween. Ondanks het sterk aanvallende spel van Westervoort gingen we de rust in met 1-2.

In de tweede helft werd de tegenpartij steeds sterker. Daarbij lieten zij met name mooie combinaties zien, waarbij onze keeper regelmatig machteloos in de goal stond. De doelpunten vielen. De vermoeidheid sloeg toe. En ondanks al onze inspanningen moesten we toezien hoe het 1-6 werd. Maar dat kregen ze niet cadeau.

Desondanks staan we met nog 2 wedstrijden te gaan op de zesde plaats. We moeten nog tegen de nummer 3 en de nummer 7. Als we ons best doen kunnen we nog een plekje stijgen. Waarmee we dan mooi in de middenmoot eindigen. En dat is helemaal niet slecht voor ons eerste seizoen in de 2e klasse.