38'
Rens Bombach (kopbal)

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 3e klasse 07

22 april 2017 8:30

De eerste helft speelden we met wind tegen. Daardoor kwamen we niet elke keer goed van het doel af. Arnhemse boys speelde bij vlagen goed voetbal en we hadden het moeilijk. Desondanks kwamen we er een paar keer goed uit, maar de scherpte en het geluk ontbraken. Zo schoten Rens, Lars en Sepp vanuit kansrijke positie op goal, maar hun keeper redde prima. Na een 1-0 achterstand bij rust krgen de jongens te horen dat er toch minimaal gescoord moest worden, want daar kregen we voldoende kansen voor.
De eerste kans was voor Lars, hij lobte de bal heerlijk over de keeper, maar deze redde hem ook fantastisch. Uit de verkregen corner legde Sepp de bal voor de voeten van Lars, deze schoot de bal onhoudbaar binnen. Toen waren we los. Voorin en op het middenveld waren de combinaties tussen Lars en Sepp  prachtig en leverde keer op keer kansen op. Gelukkig hielden de mannen achterin het stevig dicht en Diego hield er nog een goede bal uit. Na een corner van Lars schoot Sepp de bal binnen, dat zelfde gebeurde na een vrije trap. Lars schoot de bal bij Sepp in de voeten, na een goede aanname wist hij de bal binnen te schieten. 1-3 voor, dat mocht niet meer fout. Joe, die we geleend hadden, werkte zich de longen uit het lijf en veroverde veel ballen. Stijn werkte hard om er voor te zorgen dat we het niet meer weg zouden geven. Davide bleef een plaag voor de tegenstander, want die kom je niet 1, of 2 keer tegen, nee wel  minstens 3 keer. Uit een corner van Lars kopte Rens schitterend raak waardoor we uiteindelijk zelfs nog met 1-4 wonnen. Op basis van het aantal kansen zeer verdiend. Op basis van het voetbal de tweede helft ook zeker!!