1 - 7

DVV VR2 (zon)

Vrouwen Zondag (najaar), DA2, 5e klasse D

27 november 2011 12:00

Weer een nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. Bijna iedereen was aanwezig, en met de versterking van Esther, Denise, Sanne en Corine hadden we maar liefst 2 wissels. We kregen vandaag van onze sponsor nieuwe tassen ("jeeeej, er zit een binnenvakje in voor je make-up!"). Nou dat was een feest, en dan was ook Judith nog eens jarig, dus onze dag kon al niet meer stuk ;). De eerste 5 minuten begonnen niet heel sterk, met een aantal communicatiefoutjes tussen Bonnie en Rosan. Maar toen we eenmaal het spel van de tegenstander doorhadden (heel veel tikken), begonnen we beter te spelen. Wij hadden de eerste helft zeker de beste kansen, al maakten we die niet af. Niet alleen ging Romy een paar keer alleen op de keeper af, maar ook Janneke en Myrna kregen de kans om te scoren. Helaas gebeurde dat niet, en lukte het de tegenstander wel. Ze kregen niet eens echt kansen, maar de twee goals die vielen kwamen allebei van de spits die eventjes doorliep en de bal heel makkelijk (maar goed) inschoot.
De tweede helft stonden er aan de kant van de tegenstander ineens twee andere meiden in. Die twee meiden maakten er binnen 10 minuten 6-0 van, en later bleek dan ook dat zij van DVV dames 1 waren, die 3e klasse spelen. Niet echt eerlijk dus, en we konden er weinig tegen beginnen. Toch kwamen wij ook nog een aantal keren voorin, en nadat Romy weer een sprintje naar voren had getrokken en voor de zoveelste keer een trap/duw kreeg, gaf de scheids een penalty. Esther mocht hem nemen, en die schoot hem gewoon keigoed in :D
Daarna hielden we die twee goede meiden aardig van het doel af, en viel er alleen in de laatste minuut nog een doelpunt tegen.
7-1 eindstand dus, maar een lekker potje gevoetbald tegen een leuk team. Behalve de keeper die heel flauw deed tegen Elise. Daarna was het party time bij Judith (met haar fantastische cupcakes), dus het was weer een geslaagde zondag voor dames 2.