Stan v.d. Welk (penalty)
25'

B-Junioren (voorjaar), B1, 3e klasse 17

28 januari 2012 14:30

28 jan. Vandaag mocht de B1 weer beginnen aan de voorjaarscompetitie. In de kou mochten de jongens het opnemen tegen Westervoort. De wedstrijd begon goed er werden veel duels gewonnen alleen de passing was vaak onnauwkeurig of te moeilijk. De eerste echte kans was voor Westervoort, maar gelukkig ging het schot van de linksvoor via de binnenkantpaal voor de goal langs. Daarna kwam er een kans voor ons via Yoshi, hij ging op snelheid twee man voorbij en ging de zestien in hij wilde nog een derde verdediger passeren maar die trok hem neer, dus penalty. Stan ging achter de bal staan en zorgde voor de 1-0. Vlak voor de rust kwam Yoshi aan de rechter kant aan de bal, passeerde een verdediger en schoot de bal op goal, de keeper kon geen redding brengen en het werd 2-0.

Na de rust was het van belang dat we beter in balbezit zouden spelen dan moest er gewonnen kunnen worden. Er kwamen veel mogelijkheden voor ons, maar vaak net de laatste voorzet of balcontrole zorgde dat de kansen verspeeld werden. We wisten nog wel te scoren een scrimmage in de 16 bij Westervoort kwam bij Harm voor de voeten die de bal onhoudbaar voor de keeper binnenschoot. Even later was het Stefan die een actie maakte in het 16 metergebied en onderuitgehaald werd. Weer een penalty, Stefan ging er zelf achter staan en schoot de 4e van vandaag binnen