Datum

11 maart 2012 12:00

Accommodatie

Onbekend

Weer een nieuwe zondag, lekker zonnetje erbij en een kans om te winnen. SDOO had net als ons 4-0 verloren van Bemmel, dus onze verwachting was dat het een beetje gelijkop zou gaan.
En dat ging het ook. Vooral de eerste helft ging het heel gelijkop. Wij kwamen iets vaker voorin, maar wisten maar 2 keer te scoren. De eerste goal viel uit een goede assist van Alyssa vanaf links, die werd afgemaakt door Janneke. De tweede was een voorzet van Romy vanaf rechts, wederom afgemaakt door Janneke.
De tegenstander was leuk, sportief, al zaten er wel een paar rare bij. "Nouhou je mag me niet laten struikelen", he San. Ook had één meisje een haarbandje met een strikje (hèt onderwerp in de rust, niet de wedstrijd), wat haar hoofd niet veel goed deed en er gewoon niet uitzag. Zij kon wel aardig voetballen maar was een beetje lui dus echt gevaarlijk werd ze niet. We gingen met 2-1 en het gevoel dat we dit moesten winnen de rust in.
De tweede helft waren wij beter. We zaten veel meer voorin, en er werd goed verdedigd. We hadden echt een aantal supergoede kansen, zoals een strakke voorzet van Romy op Janneke die Janneke net niet goed raakte, een paar schoten op doel van Janneke, een paar kansen van Alyssa (die vaak goed weg wist te lopen bij de verdedigster). Zelfs Bonnie heeft nog een aantal kansen gewaagd, maar het mocht niet baten. Na nog een mooie aanval van ons, kwam de tegenstander supersnel uit, en scoorden ze. Heel jammer, en helaas is het niet gelukt om er toch nog 3 punten voor ons uit te halen.