F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 05

29 september 2012 11:00

Scheidsrechter

Leider

Vandaag een wedstrijd voor de boeg zonder de leiders Oscar en Henk. Maar met goeie invalleiders en scheidsrechter uiteraard. Henk was er nog tot 11.00u, en regelde  de opstelling en sprak de jongens nog even toe. Daarna kon de wedstrijd beginnen. Al in de 1e minuut scoorde Mans na goed aanvallend werk de 1-0.  Een beter begin kun je niet wensen. Al snel werd de voorsprong uitgebreid, doordat Mans  in de 6e minuut 2-0 maakte. De aanvallen kwamen veelal van de voeten van GVA spelers, oa een mooi opgezette aanval van Mark, waaruit helaas geen goal viel. Even later scoorde Finn uit een corner van Mans, 3-0. In de 15e minuut scoorde Mark  vanuit een corner 4-0, en helaas voor Jonge Kracht scoorden zij ook nog in de 1e helft, maar dat was in eigen doel, 5-0 voor GVA. Na rust was het Mans  die na de aanval opzette, een schot lostte, maar op de keeper stuitte, Finn pakte de bal goed op en schoot 6-0 in het net. 2 minuten later een goeie aanval van Finn die met de bal langs de lijn naar voren kon lopen, de bal voorgaf op Luuk, en die schoot de bal er mooi in en 7-0 was een feit. Gelukkig voor Jonge Kracht maakten ze nu een goal in het voor hun goede doel en werd het 7-1. Even later zette Mark een goede aanval op, schoot helaas op de lat, maar Finn stond precies op de goede plek en dook de bal koppend de goal in, een wereldgoal, hij maakte 8-1. Een minuutje later was het Mark die er 9-1 van maakte, Luuk maakte er met een mooi schot dubbele cijfers van, 10-1. De eindstand werd in de laatste minuut een feit, Jonge Kracht maakte er 10-2 van. Ondanks dat de regen in de tweede helft met bakken uit de lucht kwam, hebben jullie goed gevoetbald, hard gewerkt, mooie goals gemaakt, super heren, ga zo door. Volgende week gaan we naar koploper Angeren, Suc6!