F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 05

13 oktober 2012 11:00

Scheidsrechter

Leider

GVA F1 heeft vandaag de derby tegen Bataven F2 gewonnen. In een sterke wedstrijd van onze jongens werd het 9-2 na een 2-0 ruststand. Door de herfstvakantie misten we maar liefst 3 spelers (Luka, Luuk en Finn), maar was gelukkig Denny Weijsenfeld(GVA F3) bereid ons uit de brand te helpen, zodat we toch met 7 waren. Na de nederlaag van vorige week waren de jongens erg gretig om een goede prestatie neer te zetten. In de eerste helft werd het lichte overwicht nog niet helemaal omgezet in de score, maar in de tweede helft werd dit ruimschoots goedgemaakt. Na een paar mooie kansen van GVA was ook de Bataven af en toe gevaarlijk en bleef het tot de 15de minuut  0-0. Toen was het Mans die met een schot de score opende. In de laatste minuut voor rust deelde GVA nog een tikkie uit doordat Mans een corner van Denny uit de lucht ineens in de hoek schoot. In de tweede helft was het een doelpuntenfestival met 2 goals van de Bataven en nog 7 voor GVA. Daan scoorde de 3-0, Mans zorgde voor 4, 5 en 6-1. Mark voor de 7-1 en ook Denny maakte een mooi doelpunt en bracht de stand daarmee op 8-1. Na een doelpunt van de Bataven was het Mark die de de 9-2 binnentikte en daarmee de eindstand op het scorebord bracht. Cas(2x), Mark, Colin, Mans, Daan en Denny, vandaag hebben jullie wederom keihard gewerkt en goed gevoetbald. Denny bedankt!
Op naar het toernooi in Bemmel aanstaande woensdag!