24'
33'

F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 05

17 november 2012

Vandaag heeft de F1 met 6-4 gewonnen van de nummer 5 op de ranglijst, Kesteren F1. Een verdiende overwinning die tot stand kwam door goed keeperswerk van Cas Scholten, sterk verdedigen van Luuk en Colin, de vele meters die Mark, Mans, Luka, Cas Donckers en Daan hebben gemaakt en de scherpte van Finn in de spits. Een echte teamprestatie!
Vanaf het begin had GVA veel balbezit en werden mooie kansen gecreeerd. Helaas werd er nog niet gescoord en uit de eerste beste kans van Kesteren na een minuut of 5 werd het zelfs 0-1. Onze jongens lieten zich niet uit het veld slaan en door in een hoog tempo te blijven voetballen werd deze achterstand nog voor rust omgezet in een 3-1 voorsprong. Goals werden gescoord door Finn (na een goede voorzet van Mark), een pegel van Mark onderkant lat en opnieuw Finn die beheerst scoorde na een mooie steekpass van Mans. De eerste helft had veel kracht gekost en de vraag was of we nog genoeg over hadden voor de tweede helft. Direct na rust liepen we echter vlot uit naar 5-1 door een schot van Luka die via een verdediger van Kesteren in het doel belandde en een hard diagonaal schot van Mans. De buit leek binnen, maar schijn bedriegt. Onze jongens begonnen steeds slordiger te worden en nadat een bal niet goed werd weggewerkt en onoplettendheid bij een lange bal was het in no-time 5-3. Zouden we het dan toch nog weggeven????

Nee hoor. We herpakten ons goed en na een sterk doelpunt van Mark werd het 6-3, waarna Kesteren in de laatste minuut de eindstand op 6-4 bracht. Een mooie en verdiende overwinning. Op naar de laatste wedstrijd, thuis tegen SVHA F1.