Mans Brom (solo)
33'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 03 VOORJAAR

9 maart 2013 10:30

Zonder Luuk die helaas ziek was vertrokken we naar DTS'35 in Ede. Een tegenstander van formaat die voor de winterstop nog in de Hoofdkkasse speelde. Dit was direct na het fluitsignaal merkbaar. DTS'35 zat er boven op en troefden ons op alle fronten af. Binnen 5 minuten was het al 3-0 en binnen de 10 minuten was het al 5-0. Dit leek op een grote slachtpartij uit te draaien! Gelukkig pakten onze jongens op dat moment de draad op en kregen ook zelf in de gaten dat dit toch niet de bedoeling was. Met meer strijd en samenspel werd nu het doel van de tegenstander opgezocht. Dit leidde al snel tot de 5-1 door een schot van Mans. Dit leek ook de ruststand te worden maar helaas ging het in de laatste minuut voor rust nog mis een scoorde DTS'35 nog 2x, met een 7-1 ruststand tot gevolg. Dit was een flinke tik. In de rust werd duidelijk dat onze jongens zelf ook niet tevreden waren over het vertoonde spel en werd afgesproken een betere tweede helft op de mat te leggen. De eerste heflft was verloren, maar we zouden proberen de tweede helft te winnen. De tweede helft verliep erg goed en gelijkopgaand. Wat een verschil met de eerste helft. Mark scoorde al snel de 7-2 en kort daarna maakt Mans 8-3 en 8-4. Uiteindelijk werd de eindstand 10-4. Jongens complimenten voor de 2de helft die we met 3-3 hebben afgesloten. Volgende week thuis tegen Fortissimo gaan we het weer opnieuw proberen.