Mark Langen (schot)
27'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 03 VOORJAAR

16 maart 2013 11:00

GVA F1 heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen Fortissimo F1 in winst omgezet. In een enerverende wedstrijd werd het 3-2 voor onze jongens.
Vanaf het eerste fluitsignaal golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen mooie kansen. Doelman Cas Scholten redde een paar keer knap en ook de paal voorkwam een doelpunt van Fortissimo. Zoals vaak viel het doelpunt daarna direct aan de andere kant. Een voorzet van Mark werd door Mans bij de tweede paal in 2 pogingen binnengwerkt. 1-0. Kort daarna lukte het niet goed om de bal uit te verdedigen en scoorde Fortissimo de verdiende gelijkmaker. GVA liet zich hier niet door beinvloeden en pakte de zaken weer goed op. Net voor rust trok Mans van links naar binnen en schoot vervolgens knap in de korte hoek. 2-1 en daarmee was het direct rust. Met strijd, passie en goed teamwork was dit ook wel de terechte ruststand. In het begin van de tweede helft was GVA een fase de bovenliggende partij en schoot Mark na een minuut of 7 knap raak uit een conrer. Een marge van 2, maar de buit was zeker nog niet binnen. Dat bleek een paar minuten later toen een speler van Fortissimo de 3-2 aantekende met een onhoudbaar schot.  De laatste 10 minuten kegen beide ploegen kansen maar werd er niet meer gescoord. Een knappe overwinning van de F1, waarin ze zijn blijven knokken voor een mooi resultaat. Gefeliciteerd beide Cas'sen, Finn, Mans, Mark, Luka, Colin en Daan. Op naar de volgende wedstrijd; uit tegen BLauwGeel in Ede. Hopelijk weer met dezelfde inzet en het goede samenspe!l